ANAV rep la visita de més de 40 representants institucionals i mediàtics de Polònia

Les centrals nuclears Ascó i Vandelllós II van acollir recentment la visita de més de 40 representants institucionals i mediàtics de la regió bàltica on Polònia projecta la construcció dels seus primers tres reactors nuclears. La visita, organitzada com a col·laboració entre ANAV i Polskie Elektrownie Jadrowe, l’empresa promotora del projecte nuclear polonès, tenia un interès especial a mostrar als visitants el grau de convivència i fins i tot cooperació de l’activitat de les plantes amb altres sectors econòmics, especialment el turístic.

La visita va incloure un recorregut pels dos emplaçaments i també la trobada amb l’alcaldessa de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Assumpció Castellví, representants empresarials del municipi i l’alcalde de Vila-seca i diputat de la Diputació de Tarragona, Pere Segura . El grup va tenir també ocasió de visitar el centre de formació de Westinghouse al polígon Les Tàpies i la platja de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant.

El projecte nuclear polonès té l’objectiu inicial de disposar el 2035 dels seus tres primers reactors nuclears, de tecnologia AP-100, a la localitat bàltica de Choczewo.