Treballa amb nosaltres

FORMULARI

Títol del missatge ( * )

Nom ( * )

Cognoms ( * )

Email ( * )

Telèfon ( * )

Titulació acadèmica ( * )

Observacions

He llegit i accepto la Política de Privacitat*

CV (pdf,doc,docx)

Política de Privacitat

En marcar l’opció vostè garanteix que el Currículum vitae i les dades subministrades són totalment veraces i dóna el seu consentiment inequívoc i específic al seu tractament i a la seva cessió a empreses de selecció col·laboradores d’Associació Nuclear Ascó-Vandellós II, A.I.E. (d’ara endavant ANAV), amb la finalitat d’atendre el seu oferiment professional i dur a terme els processos de selecció.

Li informem que el Curriculum Vitae i les dades que ens faciliti, així com les que si escau es generin com a conseqüència de la participació en processos de selecció, seran tractats per ANAV, com a Responsable del Tractament, sent el seu consentiment la base de legitimació. Tindrà dret a retirar el consentiment prestat, tant per al tractament per part d’ANAV com per a la cessió a les empreses de selecció col·laboradores d’ANAV, en qualsevol moment, dirigint-se per escrit a l’adreça que s’indica més endavant.

La finalitat del tractament és la de disposar d’una base de dades formada per aquells professionals interessats a participar en els processos de selecció que realitzi ANAV.

Les dades de caràcter personal que vostè ens faciliti, seran conservades a la nostra base de dades durant un termini màxim d’un any en el cas que la seva candidatura no s’ajusti al procés de selecció obert en aquest moment i de tres anys en el cas que s’inclogui en un procés de selecció. En aquest sentit, transcorregut el citat termini i si desitja continuar participant en els processos de selecció que realitzi ANAV, li preguem ens torni a enviar el seu currículum.

No es realitzarà una transferència internacional de les seves dades personals amb motiu de la cessió de dades a les empreses de selecció col·laboradores.

Finalment, li informem que en qualsevol moment, vostè té dret d’accés, rectificació, oposició al tractament o supressió, així com, en determinades circumstàncies, limitació al tractament i portabilitat de les dades recollides dirigint una comunicació per escrit a: Associació Nuclear Ascó-Vandellós II A.I.E., Direcció de Recursos Humans, Servei d’atenció al Personal (SAP), Apartat de correus, 48, 43890- L’Hospitalet de l’Infant (Tarragona) o  a la següent direcció de correu electrònic: sap@anacnv.com, incloent a la mateixa la ‘Ref. Protecció de Dades’

A més, també té dret a retirar el consentiment prestat i a presentar una reclamació a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, si ho considera necessari (www.agpd.es)

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la nostra pàgina web:  https://www.anav.es/es/rgpd-trabaja-con-nosotros/